Tävlingsdatum SSWL 2021

Varmt välkomna alla förbundsanslutna SW klubbar runt om i landet till en ny upplaga av den Svenska Submission Wrestling Ligan.

På grund av de restriktioner som varit hinner vi inte med fler än 4 deltävlingar + final i år.

Deltävling 1: Gävle 2:a oktober (även 2020 års SSWL finaler). Deltävling 2: Nyköping 16:e oktober Deltävling 3: Göteborg 30:e oktober Deltävling 4: Stockholm (Haninge) 13:e november FINAL: Stockholm-Fittnessfestivalen 4:e december Ingen deltävling ligger för tillfället uppe på smoothcomp då en del administrativa förändringar måste genomföras på plattformen innan vi kan ta emot några anmälningar. Vi räknar med att det ska vara klart till helgen (senast den 19/9). Anmälan och info till samtliga deltävlingar sker sedermera som vanligt på smoothcomp.com. Vi ses på mattan!