Första Ligatävlingen (SSWL) i Norrköping den 25/2

Välkommen till Sveriges nya Submission Only liga!

SSWL är Sveriges nya Submission-liga som tar vid där SGL slutade. De tävlande möts i vikt- och erfarenhetsklasser som är de samma som i ADCC:s officiella regler. Det är även ADCC:s regler för tillåtna tekniker och matchlängd som gäller.

Matcherna är poänglösa och avgörs vid ett eventuellt lika resultat genom ett s.k Sudden Death system som har hämtat inspiration från andra kända Submission Only turneringar ute i världen.

Matcherna är 4, 5 eller 6min långa beroende på erfarenhetsklass och sudden death perioden är 2x1min per spelare där ena sidan ska avsluta med submission och den andra ta sig loss.

Då detta är första gången detta tävlingsformat används i Sverige så kommer en ordentlig regelgenomgång göras innan tävlingens start.

Deltagarna samlar rankingpoäng vid varje deltävling och de två i varje viktklass som fått högst poäng vid årets slut kommer bjudas in till en spektakulär final! Notera att inga regioner (som fanns i SGL) existerar längre utan samtliga tävlingars resultat räknas ihop.

Invägning mellan kl 8-9, matchstart kl 10.

Betalning på 200kr görs på plats. En coach per klubb går in gratis. För publik kostar det 50kr i inträde. Plats: SBG Norrköping Butängsgatan 44 Norrköping

För anmälan: https://smoothcomp.com/event/160 Välkomna!