Svenska Cupen 1 den 28 januari i Gävle!


Svenska Cupen 1 är årets första Submission Wrestling tävling och riktar sig till dig som tillhör eliten inom svensk grappling. Svenska Cupen 1 (SC1) är den första av årets tre SC tävlingar. De tävlande samlar på sig poäng som sedan ligger till underlag för en plats i landslaget. Tillsammans med SM blir dessa tävlingar de viktigaste att delta på för den svenska eliten i Submission Wrestling. Poängen fördelas på följande sätt under varje cuptävling: 1:an - 4p, 2:an - 3p, 3:an - 2p och 4:an – 1p. Under SM så ger samma placeringar 2 extra poäng. Så att vinna ett SM betyder absolut inte automatiskt en landslagsplats! Alla kan ha en dålig tävlingsdag av många olika anledningar. Så för att uttagningen till det svenska landslaget ska bli så rättvis och med ett så brett underlag som möjligt, baseras sedan förra året landslagsplatserna på fyra tävlingar utspridda på året. Så till alla er som vet med er att ni har en landslagsplats, samt till er som anser er förtjäna en, (utan att jag bekräftat det) bör delta på denna tävling. 2017 års fullständiga landslagstrupp ko

Tävlingen använder sig av ADCC:s PRO regler, dessa hittar ni på länken nedan:

http://adcombat.commmer att presenteras ef/adcc-rules-and-regulations/

Viktklasser: Herrar: -65,9kg, -76,9kg, -87,9kg, -98,9, +99kg. Damer: -60kg, +60kg

Plats: Söders Fight Gym Gävle, Södra Kansligatan 9, 80252 Gävle

Invägning: Kl 10.00 - 11.00

Matchstart: Kl 12.00

Startavgift: 250kr, betalas kontant i samband med invägningen.

Anmälan: Görs via Smoothcomp.com Sista anmälningsdagen är den 26:e januari, (lika så eventuella avanmälningar)

Är någon ensam anmäld i sin viktklass så får den 4p efter godkänd invägning och betald tävlingsavgift.

Cafe SFG: Kaffe, läsk, bars, gainomax mm finns att tillgå.

Övernattning: Om så önskas så går det bra att sova på SFG. Gymmet ligger mitt i stan, gott om parkeringar i direkt anslutning. Gymmet har bekvämligheter som tv, soffa, micro, wifi mm. Hör bara av er om det skulle finnas intresse. Hoppas så många som möjligt av er har möjlighet att delta! Jag ser fram emot att se både nya och bekanta ansikten. Och vänta inte med att anmäla er, i vanlig ordning så drar tävlande fler tävlande!

Med vänlig hälsning: Thomas Haaranen, SFG Gävle, Landslagscoach, SSWF

Kontaktinfo: Tel: 0735913772, Mail: thomashaaranen@hotmail.com www.subwrestling.se