Fitness festivalen

Fitnessfestivalen i Stockholmsmässan bjöd på ett brett spektrum av modern träningsutrustning samt flertal montrar som gav möjligheten att testa på olika träningsmetoder. Dock var inte vi där för att spänna muskler. Vi från förbundet fick möjlighet att komma dit för att visa upp vår sport samt ge många av de som var på plats en chans att testa sina muskler mot våra tekniska utövare. Erdem Erdal och Mikael Rindmyr från Hilti tillsammans med Kawel Kader från Gladius stod för teknikerna.

45 minuter fick de på sig att kasta varandra, låsa ut varandra och framförallt visa att det går att le samtidigt som man gör det. Stundtals olika tillfällen kom det fram nyfikna personer som ville testa på och det var minst sagt vad de fick göra. Erdem Erdal och co. var lika professionella på mattan som utanför mattan när de vandrade runt och pratade med åskådarna.

Som representant för förbundet fick jag, Xhevdet Muli, springa runt med kameran och även dela ut flygblad med kort information om vilka vi är och vad det egentligen är vi sysslar med, nämligen Submission-Wrestling. Jag vill passa på att återigen tacka våra utövare för deras insats och även ta tillfället i akt och tacka Kampsportsfestivalens arrangörer för att vi fick komma och visa upp våran sport.

Allt gott,

SSWF