top of page

Hur man ansluter sig till SSWF

En förening som redan är ansluten till Svenska Budo & Kampsportsförbundet ska fylla i blanketten ”inträdesansökan för ny idrott i förening”.

 

Kom ihåg att skicka med ett protokoll som visar att idrotten ska bedrivas i föreningen, detta protokoll ska vara påskrivet av minst två personer från den sökande föreningens styrelse. Det står även att man ska bifoga dokument som klargör instruktörens kompetens, det räcker med att skriva ett dokument som talar om vem som är huvudtränare och dennes submission wrestling bakgrund. Skicka sen inträdesansökan till Svenska Budo & Kampsportsförbundet. När föreningen blir godkänd skickas en räkning på medlemsavgiften till föreningen och när räkningen är betald är föreningen medlem.

Läs om hur en förening som inte är ansluten till Svenska Budo & Kampsportsförbunden ska göra här.

 

Det kostar 71 kr per registrerad medlem per år. Om man är 20 personer i föreningen blir årskostnaden 1420kr. OBS! distriktsavgifter kan förekomma.

 

Vi uppmanar alla föreningar att rapportera in rätt medlemsantal. Desto fler registrerade medlemmar i SSWF desto mer anslag får förbundet och kan genom detta förbättra och utveckla SW-verksamheten i Sverige. Rätt medlemsantal innebär också att förbundet får bättre möjligheter att jobba inom Svenska Budo & Kampsportsförbundet.

Fördelar med att vara ansluten till SSWF:


– Medlemmar i föreningen blir skadeförsäkrad genom Svenska Budo & Kampsportsförbundets gruppförsäkring.


– Föreningen får tävla på alla sanktionerade Submission Wrestling tävlingar.


– Föreningen stödjer SSWF och har möjlighet att hjälpa till och påverka Submission Wrestlings utveckling i Sverige.


– Mer information om fördelar att vara medlem i SB&K finns här.

För mer information:Svenska Budo & KampsportsförbundetTelefon: 08-714 88 70Fax: 08- 604 00 10Ölandsgatan 42116 63 Stockholm

Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.

Kommande evenemang

 • SM i Submission Wrestling
  SM i Submission Wrestling
  Coming soon
  Ellfolk Arena
  Coming soon
  Ellfolk Arena, Ellfolk Arena, Eskilstunavägen 35, 633 47 Torshälla, Sweden
  Coming soon
  Ellfolk Arena, Ellfolk Arena, Eskilstunavägen 35, 633 47 Torshälla, Sweden
  Svenska Mästerskapet i Submission Wrestling kommer i år att arrangeras av Torshälla Grappling Sällskap IF. Regler och viktklasser : SM kommer att använda ADCC-Pro regler. Publik/Entré : 50kr Mat : Dryck och lättare förtäring kommer att finnas till försäljning.
  Dela
bottom of page